Szabadidő

A Balatonhoz vezető gyalogút (700 m) még a gyermekek számára sem megerőltető. Fürdőzési és napozási lehetőség sok gondozott strandon is kínálkozik a közelben. Ezenkívül: vitorlás hajók, szörfök, teniszpálya bérelhető a félszigeten. A Balatonon sétahajókkal élmény a hajókázás. Lovagolni és túrázni a félszigeten festői környezetben lehet!

A Tihanyi Szabadtéri Színpadon számos előadás szórakoztatja a vendégeket. A gyönyörű Tihanyi Apátságban orgonakoncerteken lehet részt venni. Számos képzőművészeti és egyéb kiállítás nyílik a félszigeten és környékén. A Balaton-felvidék a kirándulók számára rengeteg látnivalót és érdekességet rejteget.

Az Adler Hotel a gyönyörű Belső-tó partján lévő családi szabadidőparktól 450 m-re található. A Tihanyi Bio Piacon szombatonként nagy az élet, rengeteg házi finomság várja az ide érkezőket. A Balaton Golf Club 18 lyukú golfpályájával Balatonudvariban található, ami csupán 10 km-re található a hoteltől. A tihanyi ügyességi kalandpark a hoteltől mindössze 4 km-re található.

Mert Tihany egy kalandsziget!

Tihanyi hangulatok (fotógaléria »)

Szabadidős lehetőségek bővebben - képek, linkek, elérhetőségek

Tihany

A Balaton - Közép- Európa legnagyobb sekély vizű tava - tektonikai süllyedésekkel keletkezett, mintegy 25 ezer évvel ezelőtt.

Kerékpározás

Balatoni kerékpárút a hoteltől 600m-re

Kirándulások - Túrázás - Természetjárás

Túrák egyénileg és szervezetten

Tihanyi babamúzeum

2 km-re a hoteltől

Balatoni hajótúrák - sétahajó menetrendek

A Balatonon sétahajókkal élmény a hajókázás. 

Balaton Golf

Balatonudvariban (10 km-re a hoteltől)

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

+36 87 538 000
+36 30 227 9149 (9:00-21:00)
+36 30 939 5014
8237 Tihany,
Felsőkopaszhegyi u. 1/A